Kungsörs Mekaniska Verkstad
– mycket mer än långhålsborrning

KMV är specialister på långhålsborrning, men vi kan betydligt mer än så. Vi är en komplett partner inom avancerad, mekanisk bearbetning för olika typer av industrier, hela vägen från råmaterial till färdig produkt.

Rätt kapacitet med hög precision

KMV är en av marknadens bredaste och starkaste leverantörer inom långhålsborrning. Våra kunder kräver dock mer än bara borrning, man vänder sig till KMV för att vi är en stark, långsiktig och komplett partner. Vi levererar det vi ska i rätt tid med hög precision enligt högt ställda toleranskrav. 

Förutom borrning erbjuder KMV även svarvning, fräsning, hening, riktning, slipning, värmebehandling och kromning. Vi kan även tillhandahålla de flesta typer av material.

Kungörs Mekaniska Verkstad verkar över hela Norden inom exempelvis gruvindustri, hydraulikindustri, förpackningsindustri, marinindustri, energiindustri, processindustri och offshoreindustri.

KMV – en del av XANO

 

Från råmaterial till färdig produkt

KMV har styrkan som krävs för att kunna ta fram lösningar som håller hela vägen. Antingen gör vi det själva eller tillsammans med våra samarbetspartners. Vissa dagar tillverkar vi enstaka, unika produkter. Andra dagar ägnar vi oss åt stora, komplexa serier. Huvudsaken är att du får exakt vad du är ute efter.